Matkassar!! Vilken Bov!

2kr hit och dit,  matkassen är ju ändå så billig. Tänk dig att du veckohandlar och det går åt några kassar per vecka. Det är 52 veckor per år. 2kr blir hundralappar. Och inte är det speciellt miljövänligt heller. Visste ni att genomsnitt svensken lägger 500-600kr på matkassar varje år per hushåll. Det blir ca 25 000 kr på 50 år. På Matkassar!! Äckligt!
Så har du inte köpt några julklappar så är tygkassar ett hett tips, tänk vilken tjänst du gör genom att ge bort en tygkasse. Sparar pengar och sparar på vår jords resurser. Det bästa är att sy dem själv, då får du dem så stora och rymmliga som du själv vill ha dem. Och varför inte göra dem personliga med broderi eller applicationer. Hur kul som helst. 
Vill du vara superduper miljövänlig så kan du sy dem av en gammal duk som ligger och skräpar eller gå till en secondhandaffär/ Loppis och hitta någon snajsig gammal gardin. 
Ha en underbar dag mina vänner. Nu ska jag sy en kjol till min mormor och konstruerar ihop ett mönster till en matchande chiffongblus. Ciao/ Mc.J 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0