midsommar weekend

Godkväll raringar!

Nu är det äntligen långhelg och jag är pepp till tusen, har massor av förberedelser som ska fixas ikväll inför helgen. Imorgonbitti beger vi oss på en tripp ner mot båstad för att delta på Jonna och Fredriks stora dag, det finns nog int  bättre festligheter än bröllop. Kärlek är underbart. Jag har även fått äran att sminka bruden, så jag ska upp med tuppen, halv fem. Vilken tur att jag ska sitta i passagerar sätet  för jag är helt slut efter två veckor övertid på jobbet och int va jag ledig i helgen heller. Men denna helgen ska jag och Robin chilla på Hemmeslövs herrgård. Det kommer bli hur underbart som helst. Och jag har även gjort en backup plan ifall det regnar hela lördagen, dator och film är nerpackat.
Önskar en trevlig midsommar och ta det lugnt med snapsen för det tänker jag, eller?
/ Mc.J90's bitch

Tjenare!

Vilken fantastisk helg jag har haft, den började med studentfirande för lilla kusinen där jag dock int kunde stanna så länge för på lördagmorgonen skulle jag upp tidigt och hinna med tåget. Till Malmö begav jag mig för att återse fina Jonna, snart ett helt år sedan sist jag så den tösen. Jag sminkade hennes brudtärnor och bruden själv, endast provsminkning för på fredag, midsommarafton smället det. Då ska det nalkas bröllop och det ska bli så kul att jag nästan spricker!
Lördag eftermiddag/kväll hälsade jag och robin på en väldigt liten bebis som heter Alfred och det va den minsta bebisen jag någonsinn hade sett. Alfred gjorde mig lite knäsvag, vilken söting.
Söndag morgon va det dags att stiga upp med tuppen igen och bege sig till arbetet, mkt som ska hinna bli klart på tryckeriet innan semestern och jag jobbar gärna helger :D Kvällen avslutades i yngsjö med grillning, mys och jordubbar.

Och idag är det måndag, jag är ovanligt pigg eftersom jag gjort av med så mkt energi i helgen och jag har dessutom jobbat övertid idag, det blir imorgon och på onsdag med. Och det är himla najsigt faktiskt. När jag skulle cykla hem från jobbet öste det verkligen ner regn och sedan blev det bara en blöt historia av mig. Nu ska jag måla hyllplanen som ska sitta i mitt fina linneskåp. Kl 21.00 är det sängdags som gäller.

Här är jag och min söta far redo för studentfest, från i fredes. Jag har en 60-tals klänning på mig som jag köpte på myrorna i Norrköping.
/ Mc.J

wahwahwhoom

Jobbar övertid denna veckan, och förhoppningsvis blir det jobb på söndag också. Jobba,jobba,jobba..love it! need it!
Igårkväll målade jag mitt gamla linneskåp grått, det blev så himla fint. Men jag behöver minsann slänga på ett lager färg till. Sen är det bara insidan kvar. Sen när det är helt klart så blir det kanske en permanent flytt till Kristianstad. Så därför ska jag spendera lite tid ute i snickerboa nu. Ha en underbar kväll folket :)

Mc.J

examen

I Lördes Firade vi Emma som tog examen, en rolig och najsig afton blev det. Och mkt dans för dem som ville ;)Jag och Emilie kilade stadigt :)


Jag framförde min egenskriva lilla snapsvisa som jag knåpat ihop till fina Emma


Vi dansade limbo (Jag och Robin kom på delad tvåa) och andra påhittade dansmoves tills vi inte orkade mer och då hamnade vi i knät på våra kära för en paus innan vi begav oss hem till kristianstad igen. Tack Emma, för en finfin kväll <3
RSS 2.0