Meaow, vill skaffa katt och en get, Boris

6 veckor av stress och ångest

Nu har vi ca fem veckor kvar i skolan, syprojekt som jag vill hinna med, syprover som måste göras. Flytta från lägenheteN. Varför måste det vara så jobbigt att flytta? fullspäckat sommarlov, 6 veckor utan fast boende. Blir antagligen att flytta hem till mor och far så att jag kan känna friheten på landet varvat med övernattning i yngsjö med dagar på stranden. Det blir 6 ensamma veckor innan Robin har semester och huset väntar på oss. 6 veckor av stress och ångest fram till hus och hem, frihet, trädgårdarbete, måla, tapetsera, möblera och Renovera. Hurra, dit längtar jag. Veckorna där emellan får gärna gå fort som fasen. 

Utställningen

Nu på lördag ställer konst och textilelever ut sina alsters i skolan mellan 11-15. Och vi har jobbat stenhårt med att göra allt snyggt och prydligt inför detta. Speciellt idag, så nu vill jag bara sova. Men icke, jag har några h pärlbroderi framför mig innan jag kan säga god natt! 

Brudklänning och jacka

Snabba bilder på senast sytt, bättre bilder på brudklänningen och min jacka som blev klar för någon timme sedan. Ha en fin dag!  Nu fortsätter jag att jobba med skolans utställning som är på lördag!
Ciao/ Mc.J
 

Check

Nu checkar jag av ett projekt till utställningen

Pågående projekt

Just nu, plus min nya vårhatt från femtiotalet som jag använder flitigt. 

Skolhunger

Gomorgon! Äntligen börjar skolan igen, påsklov var verkligen överskattat. Oeffektiv. Självklart har jag sytt en del. Gjort klart två beställningar, skulle blivit tre men jag har varit hundvakt, gibson kräver uppmärksamhet och det går självklart före. Nu ska jag göra lite läxa som har legat på is/ ciao Mc.J
 
 

bättre bilder...

För några veckor sedan sydde jag denna gröna klänningen, från början skulle det bara bli en toil, men eftersom den blev hyfsat söt så tyckte jag att det va synd att inte göra en riktig klänning av det. Så jag tryckte ett gulligt mönster i kanten för att göra den lite roligare,...ett grönt gammalt lakan XO. Tummen upp för återanvändning!!
Och lite bättre bilder på min lila lilla pastellkappa, och eftersom våren snart är här så kan den nog börja användas. Nu ska jag hämta min nya sydocka :) Spännande.
Ha det fint! /Ciao, Mc.J
 
RSS 2.0