Midsommarklänningen

Tjoho! Denna midsommarn invigdes den vita spetsklänningen som jag gjorde för int så längesedan. Och den gjorde succé! ;) speciellt tsm med min stora midsommarkrans.

Bara för att

Ett inlägg bara för att ge näring åt bloggen. Jag svettas fortfarande i fabriken, och det är 10 dagar kvar tills vi får vårt lilla hus. Jag gör inget annat än att jobba, och hemma syr jag på en brudklänning (åt en kund) och har dessutom börjat sy på en enkel klänning till min fina mor. Varför har jag alltid flera bollar i luften samtidigt?? På något vis lyckas det alltid. Nog från mig, nu ska jag cykla till mormor och morfar.

Saknad och kli i fingrarna

Att flytta. Ingen fast punkt. Jobbar i fabriken mån-fre. Har int sytt på evigheter!! Saknar min symaskin som står hos päronen, dit ska jag flytta idag. Det kliar så i fingrarna och jag har en brudklänning som ska bli sydd. Ser fram emot att kunna komma hem och sy efter en svettig dag i fabriken, sy ger energi. Jag har så många roliga beställningar som ska sys nu så jag vill genast sätta tänderna i projekten och börja beta av dem innan vi börjar renovera huset och skolan sätter igång igen! Ha en underbart solig dag /ciao. Rastlös Mc.J

 
 
RSS 2.0