fynd från sthlm

God morgon!
 
Vi har spenderat en underbar helg i sthlm med god mat, shopping, julmarknad, julkalender och paraplydrinkar. och självklart har jag klänningar med mig hem... garderoben utökades med hela tre st.
 
En söt sådan 50-tal från Beyond retro, antagligen hemmasydd med fina detaljer. Och det bästa är att den är i ull, så himla varmt och skönt!
 
På judits hittade jag en fin klänning från topshop, kate moss kollektionen. Oanvänd med orginal prislapp på. figurnära ,fuskpäls och cape, urringning i ryggen. Den va bara tvungen att följa med mig hem.
 
Sist men inte minst en klänning från design from Korea, älskar mönstret och att den har långa armar. Till den ska jag bära min pälsväst. Den hittade jag också på judits. Nu är det dags att plugga lite innan jag beger mig ut i snöstormen för att ta mig till skolan.
Ciao/ Mc.J
 
 

Julklappsexpress

Express-bolaget Hälsingborg har hittat hem till oss, med julklappar att beundra fram till julafton. Expresslådan hittade jag på röda korset i stan. Perfekt förvaring för julklapparna, dock kliar det i fingrarna att ha klapparna synliga redan nu. Men lådan är så fin och efter jul får antagligen Lp-skivorna bo i den (kanske)
 
Ciao/ Mc.J
 

34 timmar pärlbroderi senare

tjohej!
 
ligger nerbäddad i soffan, i måndes blev jag sjuk på vägen till skolan. Inte det minsta roligt. fivk hoppa av en busstationtidigare och mer än så behöver jag antagligen inte berätta. Detta är iaf min tredje sjukdag och det suger verkligen. Jag är världens sämsta på att vara sjuk eftersom jag snabbt blir väldigt rastlös. Så imorgon ska jag till skolan i vilket fall som helst. Och det som är värst med att vara sjuk är att jag inte har kunnat träna någonting alls, det kliar så himla mkt i hela kroppen. Imorgon ska jag gå på yoga bara för att få tillbaka lugnet, det är fruktansvärt frustrerande och stressande att bara vara hemma och sjuk. Men som plåster på såren så kom posten igår med min efterlängtade overlockmaskin :D
 
I söndes va jag och robin väldigt effektiva, vi lagade apelsin/whisky-marmelad som blev riktigt mumsig och samtidigt gjorde vi knäckebröd. Och självklart lyssnade vi på julmusik. Tänkte också visa hur det går för min vita cirkelkjol med pärlbroderi, jag är klar med rosetterna, det blev 22 st plus ett monogram. Sammanlagt har jag pärlbroderat i 34 timmar. Och nu ska jag göra kjolen prickig av pärlor...några timmars arbete kvar
Ciao/ Mc.J.
 
RSS 2.0