Detaljer

blev int riktigt hundra nöjd med jackan till farmor, så jag la till fler detaljer. Spetsblommor och knappar som glittrar.igår fyllde jag år, dagen till ära invigde jag cirkelkjolen som jag har pärlbroderat, hur tusan ska jag nu tvätta den utan att förstöra ;) 

Present till farmor

På söndag är ingen vanlig dag för det är farmors födelsedag hurra hurra hurra! Så självklart har jag tagit mig tid att sy en fin kort liten jacket till farmor. Blev himla nöjd även om resultatet inte är klart ännu. Färgvandringen är inte hundra, därför behöver jag fler svarta detaljer. Kanske i form av stora svarta knappar på fickorna. Hur som helst så måste det fixas idag.  Och imorgon är heller ingen vanlig dag för det är min och syrrans födelsedag, hurra hurra hurra ;) ha en underbar dag vänner /ciao Mc.J här kommer en bild på hur jackan ser ut än så länge. förresten så ekar det i min garderob nu. Flytten närmar sig!

Loppis, tjoho!

Precis hemkommen från en liten visit hos Likons loppis, pool jag älskar loppis. Idag kvar fångsten lyckad, en härligt gul  liten 60-tals blåsa och tre ljuvliga blusar från 70-talet. Misstänkt men int minst så hittade jag in bebis, en fin gammal Singer <3 men finaste orginalväska till. happy :D och eftersom det är ca 30 grader varmt inne så har jg lagt mig i sängen, enda svala stället i lght. Väntar på att gubben ska komma hem så att vi kan ha picknick i tivoliparken. Eller kanske ta ett dopp i sjön, tjoho! Så länge ska jag lgiga här i sängen och njuta av min vackra 60-tals klänning som har den perfekta Barbiefärgen. 

Vävlycka

Pga flytt och trasig dator så blir uppdateringarna här int överdådiga, men lite liv ska jag försöka ge åt bloggen. Ofrivilligt har jag hamnat i vävstolen igen, men till min förvåning så är det himla kul denna gång. Jag väver med rosa presentsnöre och gul bomullsgarn. Dåliga instagrambilder gör inte resultatet rättvisa. hoppas att bli klar på torsdag. Förresten så hade jag en brud här hemma i söndags för provning inför kommande bröllopsklänning ;) sååååå kul! 

Brodera

att brodera är bland det bästa jag vet, jag älskar djur och jag älskar klänningar så jag satte ihop alla tre och så här blev resultatet med dåliga bilder. Den Gröna spetsen har jag dessutom knypplat själv :) 
 

Oseriöst inlägg ;)

Snabbinlägg, fått håret färgat i spexig färg. Och klippt i snygg frilla. Sminkad på make up store och fotograferad åt Louise. Och nu följer jag upp dagen med lite flyttpackning, läxa och handboll. Vill helst sova, vi firade Valborg med fina vänner, grillat, citronkladdkaka, fyrverkeri och draw. Riktigt skoj. Ha en fin kväll vänner/ ciao Mc.J... förresten har jag sagt att jag har världens finaste flamingoGlas!? 
RSS 2.0