lite om mig.

Imorgon äntligen! Då ska jag träffa min apbästa Emilie Strömbeck, och på kvällen ska jag träffa min världsbästa Rebecka. Wow vilken dag det kommer bli. Längtar. Älskar dessa två bruttorna så himla mkt. När jag är med dem så kan jag vara mig själv. Helt galen, utflippad, superfjollig, högljud. Ja ni som känner mig vet vad jag snackar om.(ex min imitation av E-type kan vara återkommande) Jag kan vara mig själv och ta hur mkt plats som helst och de älskar mig lika mkt ändå :D Jag har börjat uppskatta dessa tillfällen allt mer eftersom jag på senaste tid (Sen jag träffade Robin) blivit mer tyst och försiktig, speciellt runt robins familj och nära och kära. Vilket är ganska dåligt eftersom de antagigen tror att jag är blyg och så vidare. Fast jag igentligen bara tiger för att inte vräka ur mig allt för mkt. Men jag har blivit väldigt bra på att tiga så när jag väl får släppa loss så blir jag som ett barn som precis fått godis. Ibland undrar jag hur min sambo står ut med mig när jag hoppar rundor här hemma och sjunger (skriker) påhittade visor och dansar med hela kroppen och väsnas och är vääääldigt jobbig. 
 
Om man kollar i mina föräldrars fotoalbum från när vi va små så skriker jag på nästan alla bilder. Min mun va väldigt stor (tänk er en mun med näsa och ögon) Så såg jag ut när jag va liten. Och elak va jag också, mina syskon har fått stå ut med väldigt mkt. En gång klippte jag mina naglar till spetsar och ärrade mina syskon för livet på armar och ben. Detta utvecklades till att jag senare under högstadiet blev utsedd till årets bitch på julavslutningen, krönt med tiara. Och jag kan väl inte påstå att min mun va ren på handbollsplanen eller att mitt spel var schysst.  Och alla dumheter jag har hittat på tsm med fröken strömbeck går väl inte att räkna på handen. Och Rebecka, ja gamla kryddträdgården finns inte längre. Och tur är väl det!!!!!!
 
Hur som helst så har det blivit en lady av mig med. Snäll, omtänksam, ödmjuk, givmild, snygg, vacker, åtråvärd, sexig, rolig, underbar, jag kan fortsätta hela kvällen med underbara förklarande ord om mig själv :D Framför allt så tycker jag att det är vansinnigt kul att sy. Och ett av de bästa besluten i mitt liv var att jag inte enbart ville knåda människor och sminka för resten av mitt liv och satte mitt arsle i skolan igen och blev riktigt grym på att sy och konstruera mönster. 
 
Nu är det time för Boris och mig att slänga oss på soffan! Ha en underbar kväll vänner. Ciao / Mc.J 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Emilie

Åh! Vad glad jag blev nu när jag tog en pluggpaus och läste detta! Underbara vackra tokiga genomsnälla Malin, är så glad jag har dig! Älskar dig med stumpan! Puss!!

2013-11-06 @ 18:33:17


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0