Rue de la pompe

onödig fakta! Detta är äckliga lilla jag..
 
vaknade igår natt av att jag blivit kräksjuk,, mellan kräkningarna såg jag hur min fotbollskarriär gled ur händerna, senare på dagen piggnade jag till och började få förhoppningar om att jag skulle kunna gå på min första fotbollsträning. Men shi fick jag för inatt blev jag dålig igen och känner mig fortfarande dålig. Jävligt irriterande,. Men å andra sidan så gör det kanske int så himla mkt. Eftersom skolan snart börjar och min fokus på träning kommer att vara på gymmet. yoga, spinning, zumba och styrka... kicka fotboll kan jag göra för skoj skull på innergården :)
Men en viss besvikelse gnager mig minsann!!!
 
Fast det finns annat som gör mig glad, exempelvis Lars Wallin. Han har fått en hedersplats på mitt sängbord. bilden rev jag ur från en tidning för ca tre år sedan och hittade den i mina gömmor hemma i grödby för några dagar sedan. Om jag blev glad. :)
 
Ciao/Mc.J

Lindells Patent

Tjenare!
 
jag har lovat något och gett mig in på något galet som jag inte riktigt förstår hur jag ska lösa, men jag tänker prova och jag ska göra mitt bästa. Jag har alltid ogillat fotboll (näst intill hata) Men igår lovade jag min vän Frida att jag skulle komma på fotbollsträning på torsdag. OMG! Och jag tänker minsann ge det en chans, visst kan man börja spela fotboll som 22åring. Tur är att mannen i hemmet är grym på fotboll så han ska minsann lära mig en hel del innan torsdag. Med mig på träningen kommer jag ta med mig två icke fotbollsintresserade tjejer som också lovat bort sig. Emilie och syrran. Vi ska träna tsm på tisdag och onsdag inför den kommande torsdagen. Mitt största problem och något jag måste jobba på innan min fotbollskarriär kan inledas är att träffa bollen. Men jag är väldigt pepp!
 
Igårkväll åt jag en finfin middag hemma hos min fina Emilie<3 som äntligen har flyttat hem till Kristianstad, Happy,happy. Sedan begav vi oss hem till Syrran för att festa loss med de andra och skakade på rumpan. Idag vaknade jag med lite ångest över fotbollen, men bestämde mig snabbt för att ta tjuren i hornen och lära mig spela fotboll ist, för jag är en kvinna som står vid mitt ord.
Snart ska jag åka på kalas och äta tårta, och det älskar jag! Och jag tänkte även visa er ännu ett loppisfynd från förra lördagen. En Lindells köksvåg.
Ciao/Mc.J
 

RedHead

Jominsann! Då va det gjort. Jag har gick till frissan idag och bytte hårfärg, det tog ett tag med avfärgning och nyfärgning. Men ack så nöjd jag blev med resultatet. Jag tänkte matcha dagens matlagning med min nya hårfärg och göra en het tomatsoppa, mums. Det kan väl int vara så svårt??
Ciao/ Mc.J
 

I'm back

Hej svejs!

Haft lite bloggtorka, eller rättare sagt har jag int haft tid att blogga. Jag har nämligen haft fullt upp med massor av skojsigheter. Förra helgen firade vi midsommar i Skummeslöv, ett vackert bröllop gav oss fina minnen av denna midsommar. Det va bland det mest underbara bröllopet jag varit på. Och brudparet va så himla snygga.

Så här lyckliga va jag och Robin denna fina kväll!

I veckan har jag jobbat på som vanligt och varit lite mer huslig än vanligt, försöker lära mig att laga mat. Vilket går utmärkt! Jag har gjort fiskgratäng för första gången och den blev himelsk god, imorgon ska jag prova på att göra crepes fyllda med köttfärs och massor av grönsaker. Jag vill väldigt gärna laga hälsosam mat, I dont like fast food. Så hejaheja till mig som kämpar på i köket.

I torsdes hade jag och min underbara tobey lite vardagslyx efter jobbet. Vi placerade våra rumpor på en filt i tivoliparken och hade picknick, vi hade gjort himelskt god smoothie och till det ahde vi kex med mögelost. Det va så himla varmt och skönt så vi kunde sitta där och njuta fram till halv nio. Sen va det läggdags och ny arbetsdag.

Igår tog jag min käre Robin i hand och vandrade in i centrum för en shoppingrunda. Det blev nya joggingskor, träningskläder, wrist weights, byxor, shorts och skjorta till moi. På kvällen vankades det fest hos syrran med utgång, och dagen efter symptomet har jag botat genom att promenera en mil med mina nya skor och wrist weights,,,vilket resulterade i fruktansvärda, mardrömsliknande skoskav, de sista 5 km var lidelsesamma. Men vad gör det när det finns compeed? Ska bege mig till maxi och köpa sådana så att jag kan jogga en liten runda ikväll med, innan fotbollen. Nu ska här tillverkas pannkakor inför morgondagens crepesmiddag.

Här är jag och Hanne på festen hos Sara

Ha en underbar kväll/ Mc.J

RSS 2.0