Rosor a la kaffefilter

Oj vad tiden springer iväg, spenderar så fruktansvärt mkt tid ute i trädgården och allt blommar och grönskar i rasande fart. Så fort att en knappt hinner med. Jag har en del projekt som behöver prickas av, min fantastiska pressarfot till dold blixtlås har anlänt och jag kan sy i blixtlås i de fem klänningar som bara hänger och väntar. Dessutom har jag hittat världens roligaste pyssel. Rosor av kaffefilter, de är så roliga att göra att det är svårt att sluta. Jag gjorde några att ge bort och några att ha här hemma. Nu är det bokföringsdags och lite momsredovisningsnörderi :D / ciao Mc.J 
 
 

bohochic

En styck handsydd klänning, jag har utgick inte från mönster när jag gjorde denna klänningen, utan jag draperade fram den på dockan och sydde för hand. Det kan äntligen kallas för couture och tidskrävande. Älskar utmaningar. Ciao/ Mc.J 
 
 

Påsken är på väg

Och nu kommer påsken! Och med den energi. För nu börjar energin komma tillbaka, haft så mkt motgångar med skatteverket ang starta upp firma, men efter flera veckors krig så är jag godkänd. Allt är på g! Är på jakt efter bästa bokföringsprogrammet, men tror bestämt att jag har hittat det. Dessutom så är hemsida ett måste nu och planering av portfolio. Fotografering! Måste bokas in. 
 
Hur om idag är en hektisk dag med mkt att göra. Har hunnit städa huset, sytt toil, och nu ska jag gå på möte på LRF Konsult, och efter det lyder 3h informationsträff på skatteverket. Och ikväll ska det provas toil och sortera papper i alla hundra pärmar som skall införskaffas nu!. 
 
 
 
Visst är det himla fiffigt att måla nagellack under foten?!!
 
Och här är mitt senaste projekt, draperingen är klar och nu ska hela klänningen sys för hand. Jobb jobb jobb, jag älskar att jobba! 
 

En remake

Burberry remake... det är något jag borde göra för burberrys prorsum gör så fina peplum jackets hela tiden och jag vill ha varenda en av dem. Därför borde jag göra min egen variant av den. Kanske två stycken, en härlig i pastell och en vit eller ljust beige.  Dessutom blir den mer exklusiv eftersom min blir skäddarsydd istället för fabriksydd. 
 
Burberry prorsum, ha-begär!  
 
 

vattenfall

Den där maud fredin fredholm kunde allt skapa härliga mönster i perfekta färger. Dock är detta tyget mardrömstyget, gick maskor efter maskor när jag sydde i det. även med fin nål. Men det fick gå med extra tålamod. Väntar nu på en ny pressarfot till dold blixtlås, fick hem en som skulle passa min maskin men självklart gjorde den inte det!!!! Även om det stod på deras hemsida att det skulle göra det, hoppas det inte blir några problem med att reklamera den. Då får jag bestämt ge företaget dåliga recensioner. Jag håller tummarna, har nämligen redan fått ett oproffesionellt svar ang problemet. 
 
Idag har jag brudprovning i ateljén, roligt, spännande och vad härligt det är med mitt jobb. Sedan är det dags att gå igenom bokföringen för först gången innan det är dags att ta helg och spendera flera h i trädgården :) Dessutom kan jag passa på att uppmana alla er som tror att ni odlar ekologiskt hemma! shi så fel ni har om ni inte använder ekologiska fröer, Det är en riktigt dirty industri den där fröindustrin. Så odlar ni inte med ekologiska fröer så är era odlingar såååååå lååååångt ifrån ekologiska som det bara går att komma! En riktig klimatbov. varför ha närproducerat om det inte är ekologiskt, närproducerat och ekologiskt borde gå hand i hand. Puss på er. Mc.J 
 
 
RSS 2.0